Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Președintele Comisiei Europene îl pupă pe obraz pe Nigel Farage, apoi lansează o replică acidă la adresa acestuia, în Parlamentul European: ”Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai ești aici?” (VIDEO)

Președintele Comisiei Europene îl pupă pe obraz pe Nigel Farage, apoi lansează o replică acidă la adresa acestuia, în Parlamentul European: ”Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai ești aici?” (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iun 2016, 12:58
Președintele Comisiei Europene îl pupă pe obraz pe Nigel Farage, apoi lansează o replică acidă la adresa acestuia, în Parlamentul European: ”Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai ești aici?” (VIDEO) Externe

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a apostrofat marți, în plenul Parlamentului European pe Nigel Farage, liderul partidului populist eurosceptic UKIP, cel care a susținut cu vehemență în ultimele luni ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

”Este ultima oară când aplauzi aici. Sunt foarte surprins că ești aici. Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai ești aici?", a declarat, oarecum ironic, liderul Executivului de la Bruxelles.

Președintele Comisie Europene, replică acidă la adresa lui Nigel Farage, în Parlamentul European: ”Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai ești aici?”Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Pe de altă parte, cu puțin timp înainte de această declarație, care a stârnit râsete și ropote de aplauze în Legislativul european, Jean Claude Juncker l-a pupat pe obraz pe liderul populist britanic Nigel Farage.

Potrivit Reuters, liderul UKIP i-ar fi spus ceva la ureche președintelui Comisiei Europene și a primit în schimb de la acesta un sărut pe obraz.

Marți are loc la Bruxelles prima reuniune a Consiliului European in format 27+1. Parlamentarii europeni s-au reunit într-o sesiune specială pentru a discuta despre Brexit.

Nigel Farage a salutat cu extrem de mult entuziasm victoria teberei pro-Brexit în referedumul care a avut loc joi în Marea Britanie.

Ziua de 23 iunie ''va intra în istoria noastră ca ziua independenței noastre'', le-a declarat Farage reporterilor în centrul Londrei.

Pe de altă parte, după anunțarea rezultatelor referendumului, liderii europeni au declarat că respectă decizia poporului britanic și au cerut autorităților din Regat să dea curs cât mai rapid posibil procedurilor de ieșire din blocul comunitar "indiferent cât de dureros va fi acest proces".

Jean Claude Juncker și Nigel Farage, în Parlamentul European

Citeşte mai multe despre:   Jean-Claude Juncker,   Parlamentul European,   Brexit