Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Președintele Turciei și soția lui au trei palate. Imagini cu luxul fabulos în care trăiește familia Erdogan (FOTO)

Președintele Turciei și soția lui au trei palate. Imagini cu luxul fabulos în care trăiește familia Erdogan (FOTO)

Un articol de: - 20 Iul 2016, 11:28
Președintele Turciei și soția lui au trei palate. Imagini cu luxul fabulos în care trăiește familia Erdogan (FOTO) foto: ziarelive.ro Externe

Recep Tayyip Erdogan, președintele turc, duce o viață luxoasă alături de soția lui, deși aceștia pretind că duc o viață "modestă și umilă", potrivit legilor stricte musulmane.

Soția sa, Emine Erdogan, are un avion privat, care o duce în locurile mult dorite pentru shopping, pasiunea ce a dezvoltat-o mai ales după ce soțul ei a devenit președinte, informează Click.

foto: click.ro

Recep Tayyip Erdogan a acumulat o avere de peste 170 de milioane de euro și deține trei palate. 

Dormitorul prezidenţial

foto: click.ro

În timp ce un sfert din populația turcă trăiește în sărăcie extremă și aproape două milioane de turci câștigă mai puțin de patru euro pe zi, soția lui Erdogan se delectează cu cel mai scump ceai verde pe care-l savurează din cești placate cu aur care valorează fiecare peste 300 de euro. Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Un mall din Bruxelles a fost închis atunci când a dorit să participe la un zaiafet organizat de un renumit designer, iar într-o vizită oficială alături de soțul ei în Varșovia, în Polonia, a cheltuit peste 46.000 de euro într-un bazar de antichități, conform sursei citate. 

Palatele deținute de Erdogan se află în afara capitalei turce Ankara; construcția unuia dintre ele a costat mai bine de 600 de milioane de euro, acoperind o surpafață enormă. Pereții interiori ai palatului sunt acoperiți cu tapet de mătase, iar camerele sunt prevăzute cu uși duble.

foto: click.ro

Când au început lucrările la palatul său, el a pretins că toate materialele folosite provin doar din Turcia. Opozanții săi însă au afirmat că planurile arhitecturale indică faptul că acoperișul  e de orgine germană, iar marmura verde a fost adusă din India. De asemenea, alte materiale provin din Regatul Unit, Franța și Italia. 

Sala de recepţie

foto: click.ro

Citeşte mai multe despre:   Erdogan,   Turcia,   lux,   avioane