Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Prima Doamnă a Franței, DEZVĂLUIRI despre cum a început relația cu Macron: La 17 ani, mi-a spus că o să se însoare cu mine

Prima Doamnă a Franței, DEZVĂLUIRI despre cum a început relația cu Macron: La 17 ani, mi-a spus că o să se însoare cu mine

Un articol de: - 08 Mai 2017, 07:41
Prima Doamnă a Franței, DEZVĂLUIRI despre cum a început relația cu Macron: La 17 ani, mi-a spus că o să se însoare cu mine Foto: Daily Express Externe

În urma câștigării alegerilor, soția lui Emmanual Macron, Brigitte Trogneux va deveni  Prima Doamnă a Franței, potrivit libertatea.ro.

Este cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei, care la 39 de ani este pe cale de a se transformea în cel mai tânăr președinte al Franței. Cei doi au o poveste interesantă, întâlnindu-se în timp ce Macron încă studia, ea fiiindu-i profesoară de teatru în urmă cu zece ani.

Se pare că viitorul Președinte al Franței a fost atât de îndrăgostit de Brigitte încât i-a făcut o promisiune incredibilă, una pe care nu ar face-o orice bărbat.

„Când avea 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine ”, a fost declarația lui Brigitte anul trecut pentru o revistă din Franța.

Macron, în vârstă de 18 ani atunci când au început relația, juca într-o piesă de teatru supervizată de Trogneux la o școală privată din Amiens, în nordul Franței. Lucrurile stăteau altfel atunci, ea se numea Brigitte Auziere, era căsătorită și avea trei copii.

 Apoi Macron a luat decizia de a se muta la Paris, pentru a termina ultimul an de liceu, însă nu a putut să stea departe de profesoara lui. Se pare că vei doi vorbeau ore întregi la telefon.

 

„Încet, încet cu foarte multă răbdare a reușit să îmi înfrângă toată rezistența. El nu se comporta ca un adolescent, avea o relație de la egal la egal cu orice adult pe care îl întâlnea”, a mai povestit viitoarea Primă Doamnă a Franței.

 A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...