Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe PRIMELE IMAGINI cu ÎMPUȘCAREA teroriștilor din Londra și cu posibilul moment când Florin Morariu aruncă cu BASKETUL în atacatori (VIDEO)

PRIMELE IMAGINI cu ÎMPUȘCAREA teroriștilor din Londra și cu posibilul moment când Florin Morariu aruncă cu BASKETUL în atacatori (VIDEO)

Un articol de: - 08 Iun 2017, 11:14
PRIMELE IMAGINI cu ÎMPUȘCAREA teroriștilor din Londra și cu posibilul moment când Florin Morariu aruncă cu BASKETUL în atacatori (VIDEO) Externe

Autoritățile britanice au dat publicității imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, în care se vede momentul în care politiștii îi împușcă pe cei trei teroriști. Agresorii s-au repezit spre ofițeri când au văzut mașina de poliție și au vrut să îi omoare, moment în care oamenii legii au scos pistoalele și i-au împușcat în legitimă apărare. Opt polițiști i-au împușcat pe trei teroriști, iar în total au fost trase 50 de gloanțe.

Chiar cu câteva secunde înainte să fie uciși, pe imagini se poate vedea și cum teroriștii înjunghie un trecător. Secvența seamănă cu mărturia lui Florin Morariu, dar în filmare e greu de identificat unde se află eroul român. Cert e că la un moment dat zboară ceva în cadru, poate celebrul basket (naveta de pâine).

Primele imagini cu ÎMPUȘCAREA teroriștilor. Eroul român NU se vede în cadru!!

Reluăm mărturia detaliată a lui Florin despre acele momente cumplite:  

"Am văzut că toată lumea ieşea buluc de pe aleea aia. Au ieşit, eu am intrat. Ei ieşeau în fugă şi eu intram. Am intrat cu navetele alea, m-am uitat. Nu mai era nimeni. Era o linişte foarte aiurea. Am zis: Ce Dumnezeu, frate, că nu e nimeni.

Am mers vreo 5-10 paşi, nu știu sigur cam cât e distanța, și undeva în stânga m-am uitat. Era o altă alee. Sunt mai multe alei printre tonete. M-am uitat în stânga. Am văzut că erau patru persoane. Un cetățean care venea spre noi, dar nu fugea. Cred că nici nu conştientiza ce se-ntâmplă. În lateralele lui mai era câte o persoană. Undeva în spate se mai vedea o persoană, dar se vedea pe fundal. Abia îl vedeai. Atunci am văzut cum cel din dreapta a început să-i dea cu cuţitul începând de la gât, pe partea dreapta, să bage cuţitul în el. În acel moment, nu aveam prea mare distanţă faţă de ei. Cred că între 5 şi 7 metri. Mi s-au tăiat picioarele. Nemaivăzând chestia asta, îţi provoacă un şoc. Dădea în el, sărea sânge şi pe o parte, şi pe alta. Şi celălalt îi dădea. Omul a căzut în genunchi şi se uita la mine. Am avut o senzaţie, crede-mă că şi acum mi s-a ridicat părul pe mâini. Nu ştiam ce să fac. Mi-era şi milă. Într-un fel poate mi-a fost şi frică. Poate am avut şi curaj. Am zis: nu pot să fug, frate. Dacă fug, e posibil să mă prindă, pentru că nu ştiai câţi sunt. E posibil să fie altul să mă taie şi pe mine. Am zis: Încerc, ce o fi, o fi. Aveam două navete. Am știut sigur că o să arunc una și o să se ferească. Şi se uita la mine cel din dreapta.

Am aruncat o navetă. În timp ce am aruncat, am şi fugit spre el. Am aruncat naveta, am fugit spre el și cu a doua navetă l-am lovit în cap. M-am tras înapoi şi cred că în aceeaşi secundă am văzut poliţia că intra pe poarta mare. Mi-au spus pe portavoce, văzându-mă cu bluză albă: "Go, give the grenade." Fugi că aruncă grenada. M-am întors şi am început să fug”, a spus ieșeanul.

A auzit apoi de două ori cum a căzut grenada pe asfalt.Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

 

Citeşte mai multe despre:   Londra,   teroristi