Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Primul ministru al Norvegiei, șofer de taxi în Oslo: Vezi reacția cetățenilor (VIDEO)

Primul ministru al Norvegiei, șofer de taxi în Oslo: Vezi reacția cetățenilor (VIDEO)

Premierul Norvegiei a condus un taxi o după-amiază întreagă, pentru a înţelege mai bine ce îi interesează pe cetăţeni. Întreaga plimbare a fost filmată cu o cameră ascunsă. Nu toţi clienţii firmei de taximetrie l-au recunoscut pe premier. Unul dintre pasageri a afirmat însă că şoferul de taxi, văzut dintr-un anumit unghi, seamănă izbitor cu prim-ministrul Norvegiei.

Filmat în ţinută de şofer de taxi al companiei Taxi Oslo, Jens Stoltenberg a condus autovehiculul, incognito, timp de o întreagă după-amiază în mijlocul lunii iunie, pe străzile oraşului Oslo.

"Este important pentru mine să aud ceea ce oamenii cred cu adevărat. Şi dacă există un loc în care oamenii spun ceea ce cred, taxiul este acel loc”, a spus premierul.

Întreaga plimbare, filmată cu o cameră ascunsă, a surprins şi reacţiile călătorilor. Nu toată lumea l-a recunoscut pe premier. Mulţi au fost însă de acord că şoferul taxiului seamănă izbitor cu şeful Executivului de la Oslo.

„Cred că ţara şi călătorii din taxiuri sunt mai bine trataţi dacă eu sunt prim-ministru, nu şofer de taxi", a glumit apoi liderul norvegian, într-un interviu acordat unui tabloid.

Filmarea a fost făcută publică în contextul campaniei electorale care este pe punctul să înceapă în Norvegia. Jens Stoltenberg, preşedintele Partidului Muncitoresc Norvegian şi liderul coaliţiei de stânga de la guvernare, nu se bucură, conform sondajelor, de o intenţie vot mare.

Premierul Norvegiei, șofer de taxi prin Oslo
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Jens Stoltenberg
 
Loading...