Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Primul turnător fost cap al mafiei italiene: Este ușor să ucizi, aș putea să o fac zilnic

Primul turnător fost cap al mafiei italiene: Este ușor să ucizi, aș putea să o fac zilnic

Joseph Massino a devenit primul cap al mafiei italiene din New York care depune mărturie împotriva unui membru al clanului său, informează Daily News.

Massino, condamnat la închisoare pe viață, a decis să accepte mărturie împotriva unui membru al clanului său pentru a evita pedeapsa cu moartea.

Fostul cap al mafiei italiene din New York a depus mărturie împotriva lui Vincent Basciano, unul dintre foștii săi “locotenenți”. Massino l-a înregistrat pe Basciano, pe când cei doi împărțeau aceeași celulă, mărturisind ordonarea uciderii unuia dintre asociații celor doi.

“Tipul care stă acolo, în costum gri” a tronat Massino în sala de judecată arătându-l pe Basciano drept cel care a comandat crima.

Vincent Basciano a fost prins de polițiști la un an după ce și Joseph Massino căzuse în plasa acestora, cei doi fiind plasați în aceeași celulă pentru ca cel din urmă să obțină mărturisirea.

Joseph Massino a scăpat de pedeapsa capitală, datorită cooperării sale cu oamenii legii, însă își va petrece restul vieții în închisoare.

De cealaltă parte, Vincent Basciano, închis pe viață pentru mai multe infracțiuni, riscă pedeapsa cu moartea după mărturisirea crimei.

Citeşte mai multe despre:   New York