Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Prințesa Norvegiei, într-un tur despre accesarea puterii interioare cu un bărbat ce pretinde a fi șaman

Prințesa Norvegiei, într-un tur despre accesarea puterii interioare cu un bărbat ce pretinde a fi șaman

Un articol de: B1.ro - 15 Mai 2019, 14:23
Prințesa Norvegiei, într-un tur despre accesarea puterii interioare cu un bărbat ce pretinde a fi șaman FOTO: Instagram/ Princess Martha Louise Externe

Prințesa Norvegiei, Martha Louise, a lansat un turneu alături de iubitul ei, Durek Verett, care se recomandă drept șaman.

Durek Verrett, în vârstă de 44 de ani, fiul unei norvegiene de origine indiană şi al unui bărbat originar din Haiti, se autointitulează drept „ghid spiritual şi tămăduitor cu har“. Printre clienții lui s-a aflat și Gwyneth Paltrow. 

HALUCINANT! SE PREGĂTEAU SĂ O BAGE ÎN GROAPĂ CÂND S-A AUZIT UN STRIGĂT DIN SICRIU: 'PĂRINTE, PĂRINTE, VINO ÎNCOACE'! TOȚI AU FUGIT DE FRICĂ

Previzibil, turneul se intitulează „Prinţesa şi Şamanul“, în care ei vor ține prelegeri despre misterele vieții și cum să-şi accesezi puterea interioară.

Biletele pentru consultanța celor doi costă circa 70 de dolari, dar turul lor ce urmează să aibă loc în Norvegia este aspru criticat.
INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRĂCAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

„Din fericire, Norvegia a permis chiar şi figurilor regale să iubească pe cine vor. Şi această libertate de alegere include şamani. Nu aici este problema. Afacerea comercială, neo-religioasă pe care o face cu şamanul Durek, pe de altă parte, are toate motivele să fie criticată“, a scris jurnalista Ingeborg Senneset de la publicaţia Aftenposten.