Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Probleme mari în cuplul prezidențial american: Melania a respins din nou în fața tuturor să fie ținută de mână de Donald Trump (VIDEO)

Probleme mari în cuplul prezidențial american: Melania a respins din nou în fața tuturor să fie ținută de mână de Donald Trump (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 11:56
Probleme mari în cuplul prezidențial american: Melania a respins din nou în fața tuturor să fie ținută de mână de Donald Trump (VIDEO) Externe

O nouă vizită externă pentru Donald Trump, un alt motiv pentru presa tabloidă să speculeze privind probleme în relația cu soția sa, Melania. 

La fel ca și în vizita din Israel, Melania a refuzat să fie luată de mână de către Donald Trump la sosirea pe aeroportul din Roma. 

De data această însă a fost mai discretă decât în Israel și și-a mascat subtil refuzul printr-un gest de a trece cu mâna prin păr când Trump a vrut să o prindă de mână.

Melania refuză să îl ia de mână pe Donald Trump la sosire la Roma

Tabloidele au speculat mult în ultima vreme privind conflicte în interiorul cuplului prezidențial având în vedere mai multe gesturi bizare făcute publice de cei doi în ieșiri publice.

Gestul bizar al celor doi din Israel

S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   cuplu,   probleme,   refuz