Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Probleme pentru Joe Biden în timpul campaniei prezidențiale: E-mailurile care dovedesc implicarea fiului său în fapte de corupție

Probleme pentru Joe Biden în timpul campaniei prezidențiale: E-mailurile care dovedesc implicarea fiului său în fapte de corupție

Un articol de: George Lupu - 16 Oct 2020, 15:38
Probleme pentru Joe Biden în timpul campaniei prezidențiale: E-mailurile care dovedesc implicarea fiului său în fapte de corupție Externe

Un nou scandal de corupție zguduie alegerile prezidențiale din SUA. New York Post a publicat mai multe e-mailuri care confirmă că Hunter Biden, fiul actualului candidat democrat la alegerile prezidențiale din SUA, a încasat bani de la compania Bursima din Ucraina, condusă de un oligarh corupt.

 

Fiul lui Joe Biden, acuzat că este implicat în fapte de corupție în Ucraina

 

Scandalul provocat poate schimba radical evoluția campaniei prezidențiale din SUA, cu doar trei săptămâni înainte de alegeri.

Publicația americană a publicat mai multe e-mailuri și fotografii despre implicarea lui Hunter Biden în scandalul de corupție din Ucraina.

Ziarul american susține că a obținut informațiile pe un hard disk abandonat de Hunter Biden la un service de computere. O copie a ajuns la Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului și apropiat al președintelui Donald Trump.

Giuliani a susţinut că a găsit pe hard diskul unui laptop abandonat, descoperit într-un atelier de reparaţii din statul Delaware, un e-mail din aprilie 2015, în care un consilier al firmei ucrainene Burisma îi mulţumeşte lui Hunter Biden pentru aranjarea unei întâlniri cu Joe Biden.

 

 Ce conțin E-mailurile publicate de New York Post

 Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Republicanii îl acuză pe Joe Biden că şi-a folosit puterea ca vicepreşedinte pentru a-şi proteja fiul, aflat în boardul companiei ucrainene de gaze naturale Burisma.

E-mailurile publicate de New York Post par să contrazică afirmațiile repetate făcute de Joe Biden că nu știa nimic despre afacerile din străinătate ale fiului său.

Documentele arată existența unei legături între Joe Biden și Burisma, compania ucraineană care îi plătea lui Hunter până la 83.000 de dolari pe lună, deși acesta nu avea niciun fel de experiență relevantă în domeniu. Potrivit ziarului New York Post, singurul motiv distinct pentru acești bani ar fi fost „influența politică” pe care o putea avea Joe Biden.

Un e-mail publicat de ziar a arătat că, în 2015, un oficial de rang înalt al companiei Burisma i-a mulțumit lui Hunter „pentru oportunitatea de a-i cunoaște” tatăl, pe atunci vicepreședintele Statelor Unite.

Scandalul e-mailurilor lui Hunter Biden a luat o atât de mare amploare încât companiile Facebook și Twitter au decis cenzurarea distribuirii de articole ale publicaţiei New York Post despre implicarea lui Hunter Biden în fapte de corupție în Ucraina.

Republicanul Ted a anunțat în Congres că va fi convocat Jack Dorsey, cofondatorul și directorul Twitter, pentru a da explicații cu privire la cenzura impuse de companie la articolele despre Hunter Biden.

Citeşte mai multe despre:   SUA,   Joe Biden,   Donald Trump