Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Proces decisiv în cazul Bodnariu. Când vor decide norvegienii soarta celor patru copii (VIDEO)

Proces decisiv în cazul Bodnariu. Când vor decide norvegienii soarta celor patru copii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 30 Mai 2016, 12:39
Proces decisiv în cazul Bodnariu. Când vor decide norvegienii soarta celor patru copii (VIDEO) foto: adevarul.ro Externe

Soarta copiilor familiei Bodnariu urmează să fie decisă de justiţia norvegiană. Autorităţile norvegiene au programat în perioada 30 mai - 2 iunie procesul în care vor decide dacă Marius şi Ruth Bodnariu vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti. Cei doi părinţi au fost lăsaţi fără cei 5 copii în noiembrie 2015, arată B1 TV.

2 iunie ar putea fi data la care familia Bodnariu s-ar reîntregi cu cei 4 copii luati de protectia copilului din Norvegia, scriu jurnalistii de la adevarul.ro. Fetele cele mari şi cei doi băieţi sunt încă în custodia autorităţilor norvegiene. Cazul Bodnariu va fi supus judecăţii unei comisii administrative.

Potrivit pastorului Cristian Ionescu, cel care a mobilizat zeci de mii de oameni din toată lumea pentru a ieşi în stradă în favoarea familiei Bodnariu, Protecţia Copilului din Norvegia a cerut decăderea defitivită din drepturile îngrijire a minorilor pentru cei doi părinţi.

Proces decisiv în cazul Bodnariu. Când vor decide norvegienii soarta celor patru copii

La înfăţişarea din noiembrie, Protecţia Copilului dorea aceasta perioadă în care să „cunoască" şi să „ajute" familia în vederea înapoierii copiilor. De data aceasta vrea să ia copiii permanent din familie, deşi nici nu cunoaşte familia încă şi nici nu a ajutat-o în vreun fel. De la această decădere din drepturile de îngrijire a copiilor nu este decât un pas la decăderea din drepturile parentale şi adopţie, a spus pastorul Cristian Ionescu. Acesta susţine că că dacă soţii Bodnariu nu vor obţine o soluţie favorabilă vor fi declanşate noi acţiuni împotriva Norvegiei.

Noi nu jucăm x şi 0 cu Norvegia. Noi am aruncat la coşul de gunoi orice hârtie de strategie. Noi îi spunem Norvegiei ce facem şi facem. Am dovedit că suntem credibili. Tot ce am anunţat am făcut şi vom putea să le facem. Dacă Norvegia nu se va grăbi să dea cât mai curând copiii, va urma o avalanşă de acţiuni. Sperăm să nu ajungem data de 30 mai - 2 iunie, când ei pregătesc o altă înfăţişare judiciară. Ferească Dumnezeu să fie o decizie nefavorabilă familiei Bodnariu pentru că împotriva Norvegiei se va declanşa un val de proteste şi acţiuni pe care nu şi le imaginează, a mai declarat pastorul Cristian Ionescu.

Citeşte mai multe despre:   Norvegia ,   proces