Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Producția de filme și seriale online, eligibilă la premiile decernate de sindicatele regizorilor și scenariștilor americani

Producția de filme și seriale online, eligibilă la premiile decernate de sindicatele regizorilor și scenariștilor americani

Producția de filme și seriale online va fi eligibilă la premiile decernate de Sindicatul regizorilor americani și de Sindicatul scenariștilor americani, potrivit unui comunicat de presă al Directors Guild of America (DGA).

Decizia a fost luată ca urmare a succesului repurtat de serialul ”House of cards” ce a fost nominalizat la nouă categorii la premiile Primetime Emmy 2013.

"Ca o recunoaştere a numărului tot mai mare de programe originale create pentru internet de membrii noştri şi de echipele lor, conţinuturile online vor fi de acum înainte eligibile", a anunțat asociația.

Categoriile vizate includ ”cea mai bună regie”, ”cea mai bună miniserie TV sau telefilm”, ”cel mai bun documentar” și ”cel mai bun reality-show”.

"Indiferent dacă urmăriţi un program pe un ecran de televizor, online, pe un laptop sau pe un dispozitiv mobil, un scenariu excelent sau o poveste formidabilă merită aceeaşi recunoaştere. Aceste schimbări aduse regulilor de eligibilitate reflectă evoluţia modelelor de distribuţie din industria de divertisment", au anunțat directorii Writers Guild of America (WGA), Christopher Keyser şi Michael Winship.

Anunțurile au fost făcute în urma succesului repurtat de ”House of cards”, serial creat și difuzat online de Netflix.

Serialul a fost nominalizat la nouă categorii la ediția din acest an a premiilor Primetime Emmy, considerate ”Oscarurile televiziunii americane”.

Gala de decernare a premiilor Primetime Emmy 2013 va ave loc pe 22 septembrie. Galele DGA Awards și WGA Awards vor avea loc pe 25 ianuarie, respectiv 1 februarie 2014.

 
Loading...