Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Profeția unui medium american s-a adeverit în urma cutremurului de 7,8 din Pakistan

Profeția unui medium american s-a adeverit în urma cutremurului de 7,8 din Pakistan

Profeția mediumului american Edgar Cayce privind „pământurile care se vor ridica din mare” s-a adeverit, marți, în urma cutremurului de 7,8 pe scara Richter din Pakistan, scrie ufodigest.com.

În urma seismului au murit peste 350 de persoane, iar alte 450 au fost rănite, iar o nouă insulă s-a ridicat din mare, la 30 de metri înălțime, în Marea Arabiei.

După cutremur, locuitorii din Gwadar au văzut apărând la câteva sute de metri în largul coastei o proeminenţă gigantică de circa 40 de metri lăţime şi aproximativ 100 de metri lungime.

Edgar Cayce, un medium de origine americană, era capabil să ofere informații despre trecutul îndepărtat al omenirii şi chiar despre viitor

Top 10 cu cele mai impresionante preziceri ale sale:

1. Ce mai mare parte a Europei se va schimba într-o clipită, Japonia se va scufunda, iar în zona de est a Statelor Unite ale Americii va apărea un nou teritoriu.

2. Se va produce o schimbare a polilor, astfel acolo unde era un climat rece va fi mai cald și acolo unde era un climat subtropical se va transforma într-unul tropical.

3. Va veni un moment în care Soarele va fi negru. Acela este momentul trezirii spirituale a omenirii. Posibil 21 decembrie 2012?

4. Orașul scufundat Atlantida va fi descoperit lângă Bimini.

5. Doar celor cu adevărat spirituali li se vor deschide porțile acestui oraș impresionant.

6. O nouă știință se va dezvolta pe latura spiritualității. Astfel, oamenii vor acorda mai multă atenție fenomenelor spirituale și le vor ignora pe cele materiale.

7. Un “oraș de aur” va fi descoperit în Deșertul Gobi. Va avea un templu, mașini electrice și locuitorii lui vor avea puteri magice.

8. New York-ul va dispărea, probabil că se va scufunda la fel precum Japonia.

9. Coasta de vest a Americii va fi distrusă și orașe precum San Francisco sau Los Angeles nu vor mai exista.

10. Cayce și-a imaginat că va veni o vreme când toți indivizii se vor trezi și abia atunci se vor putea considera responsabili unul față de celălalt. Mai multe descoperiri arheologice vor schimba perspectiva asupra modului de viață, însă, aceste descoperiri vor veni atunci când omul se va dezvolta mai mult pe latura spirituală. Până atunci singurul scop real trebuie să fie trezirea colectivă.

Citeşte mai multe despre:   Insula Iubirii