Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ​​​​​​​PROFITORUL ANULUI: Dodon, declaraţie INCENDIARĂ cu privire la legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex

​​​​​​​PROFITORUL ANULUI: Dodon, declaraţie INCENDIARĂ cu privire la legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex

Un articol de: B1.ro - 11 Oct 2018, 17:55
Externe

Discuţiile aprinse din România pe tema referendumului din 6-7 octombrie, dar şi cele de la Parlamentul European, l-au determinat pe preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, să îşi expună punctul de vedere pe această temă.

Astfel, într-o postare pe contul său social media, Dodon îl felicită pe deputatul Vlad Batrâncea pentru discursul anti-gay de la Strasbourg.

În cadrul sesiunii de toamnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), secretarul executiv al PSRM, deputatul Vlad Batrîncea a criticat dur rezoluţia în sprijinul legalizării căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex în ţările-membre ale Consiliului Europei.

Este o poziţie împărtăşită nu doar de mine şi de Partidul Socialiştilor, ci şi de majoritatea absolută a cetăţenilor Moldovei.
Articolul 48 (p. 2) din Constituţia Republicii Moldova prevede următoarele: Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între bărbat şi femeie, pe egalitatea lor în drepturi şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
Sunt convins că aşa a fost, este şi va fi!a scris Dodon pe Facebook.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Igor Dodon
 
 
 
Loading...