Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Proiectul DISTRUGĂTOR deținut de Germania! Bombardierul care ajunge în orice loc din lume într-o oră (VIDEO)

Proiectul DISTRUGĂTOR deținut de Germania! Bombardierul care ajunge în orice loc din lume într-o oră (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iun 2017, 12:13
Proiectul DISTRUGĂTOR deținut de Germania! Bombardierul care ajunge în orice loc din lume într-o oră (VIDEO) Externe

Germania deține un bombardier care poate distruge orice oraș din lume în numai o oră. Distrugătorul antipodat a  fost tema de doctorat a austriacului Eugen Sanger, susținută în anii ’30 la Universitatea din Viena.

În fapt, un astfel de bombardier s-ar folosi de atmosferă, gravitaţie şi propulsoare foarte puternice pentru a ajunge mai rapid în orice ţară a lumii, scrie PopScience.

Proiectul DISTRUGĂTOR deținut de Germania! Bombardierul care ajunge în orice loc din lume într-o oră

Sanger ar fi cerut fonduri Partidului Nazist pntru construcția bombardierului său, dar nu s-a aprobat. Astăzi, proiectul este deținut de Germania care, în orice moment, poate să treacă la următorul pas, testarea acestei arme distrugătoare.

Potrivit sursei citate, în aterizare, bombardierul spaţial transforma energia cinetică în viteză, scrie Adevărul. Lovindu-se de atmosferă, ar fi ricoşat. După câteva astfel de ricoşeuri, vehiculul ar fi pierdut energia cinetică şi amplitudinea oscilaţiei, iar în zbor subsonic venea spre pământ precum un planor. Secretul consta în construcţie: aripi mici şi un fuzelaj cu baza plată. Altfel spus, ar fi ricoşat precum o piatră pe suprafaţa unei ape.

De asemenea, vehiculul n-ar fi consumat mult combustibil, doar la decolare. În rest, s-ar fi folosit de legile fizicii.

Citeşte mai multe despre:   Germania