Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Prostituția studenţească, un mod eficient de finanţare a studiilor?

Prostituția studenţească, un mod eficient de finanţare a studiilor?

Unul din trei studenți din capitala Germaniei ar lua în considerare varianta industriei de servicii sexuale ca mijloc de finanțare a studiilor, arată un studiu al Centrului de Sondaj Berlin, potrivit Reuters.

Procentul din Berlin, unde prostituția este legală, a fost mai mare decât cel al studenților intervievați în Paris ( 29.2% ) și în Kiev ( 18,5% ), celelalte două orașe la care face referire sondajul.

Studiul a dezvăluit că 4% dintre cei 3.200 de studenți Berlinezi chestionați au declarat că au practicat deja o formă sau alta de munci în industria sexului, incluzând prostituția, dansul erotic și videochat.

Rezultatele i-au surprins pe autorii studiului, care au spus că au efectuat acest sondaj pentru că prostituția studențească este un subiect des menționat, dar că se cunosc prea puține despre conexiunea dintre acesta și sistemul de învățământ.

“Principala motivație care îi împinge pe studenți spre prostituție este profitul bănesc, mai precis tarifele mari pe oră,” a explicat una dintre autoarele studiului, Eva Blumenschein, care este și ea studentă la Universitatea Humbolt din Berlin.

Blumenschein a susținut că reforma educațională recentă care a urmărit mărire implicării studenților la cursuri ar putea să îi fi împins pe aceștia să se orienteze către prostituție.

“Este posibil că urmarea reformei educaționale care le-a mărit cantitatea de materie, să le fi răpit acestora timpul necesar în care să câștige bani”, a spus ea. “Coroborat cu taxele de studii mari, din acest moment, îi conduc pe aceștia către prostituție”.

O treime din studenții care activează în industria sexului au datorii, a descoperit studiul.

Citeşte mai multe despre:   Germania,   Ucraina,   Paris,   Kiev,   Berlin,   prostitutie,   Franta\,   plata,   datorii,   taxe