Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Protest inedit în Australia: Mai multe persoane au venit cu WC-ul de acasă, nemulțumite că nu sunt toalete pe plajă (VIDEO)

Protest inedit în Australia: Mai multe persoane au venit cu WC-ul de acasă, nemulțumite că nu sunt toalete pe plajă (VIDEO)

Cetățenii din orașul Adelaide, Australia, se simțeau nemulțumiți de faptul că pe plaja locală nu există toalete publice, motiv pentru care s-au decis să protesteze. Și au găsit un mod cât se poate de grăitor pentru a își exprima frustrarea: 12 persoane și-au luat WC-uri cu ei și au mers pe plajă, le-au aliniat și s-au așezat pe ele, cu pantalonii în vine și ziarele în mână.

Conform The Telegraph, ideea aparține unui artist local, fotograful Andrew Baines, care a dorit ca protestul să fie exprimat într-o modalitate estetică, explicând și că a considerat că este de datoria artistului să aducă aceste probleme în atenția comunității. De asemenea, pe baza fotografiilor făcute duminică la protest, el va picta scena pentru o expoziție care va avea loc la începutul anului viitor.

Cel mai important pentru cei din Adelaide, protestul lor a funcționat: consiliul locat consultă în prezent populația pentru a vedea care este cel mai potrivit loc pentru a construi toaletele.

Protest cu WC-uri în Australia
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Australia,   toaleta,   plaja,   protest,   fotograf