Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe PUTIN a ţinut tradiţionala conferinţă de final de an. Liderul de la Kremlin a vorbit și despre VIITORUL SĂU POLITIC

PUTIN a ţinut tradiţionala conferinţă de final de an. Liderul de la Kremlin a vorbit și despre VIITORUL SĂU POLITIC

Un articol de: B1 TV - 24 Dec 2016, 08:47
Foto:AWD News Externe

Preşedintele Vladimir Putin a ţinut tradiţionala conferinţă de final de an. Liderul de la Kremlin a vorbit despre alegerile din Statele Unite, războiul din Alep, dar şi despre viitorul său politic, informează B1 TV.

Un subiect intens dezbătut de Vladimir Putin a fost relaţia cu Statele Unite şi implicarea hackerilor ruşi în alegeri. Putin a susţinut că piratarea informatică a Partidului Democrat american a avut un efect pozitiv întrucât a dezvăluit adevărul şi anume o manipulare a opiniei publice venită dinspre partizanii lui Hillary Clinton.

Cu toate acestea, liderul de la Kremlin continuă să dezmintă ideea că aceşti hackeri ar fi primit ordine de la autorităţile din Moscova sau că atacurile cibernetice ar fi fost realizate din Rusia.

Privind conflictul cu Partidul Democrat, Putin a spus că membri formațiunii ar trebui să îşi asume responsabilitatea pentru propriile eşecuri.

”Administraţia care îşi încheie activitate şi conducerea Partidului Democrat a Statelor Unite încearcă să dea vina pentru eşecurile lor pe factori din exterior”, a declarat Putin.

În pofida acestor neînţelegeri, liderul rus sugerează că ar dori să aibă o relaţie bună cu ambii poli de putere ai clasei politice americane:

”Subliniez, totuşi, că aş vrea să am relaţii de colaborare atât cu preşedintele ales cât şi cu viitoarea conducere a Partidului Democrat pentru beneficiul comun al Statelor Unite şi Federaţiei Ruse, cât şi a popoarelor celor două ţări”.

Referitor la situatia din Alep, Vladimir Putin, a estimat că preluarea controlului asupra oraşului de către armata siriană reprezintă un pas important către soluţionarea conflictului din Siria.

El a subliniat, totuşi, că în continuare trebuie depuse toate eforturile necesare pentru ca luptele să înceteze pe întreg teritoriul sirian şi a explicat încă o dată că acesta este motivul prezenţei armatei ruse în Siria.

Vladimir Putin a fost întrebat şi în legătură cu o eventuală nouă candidatura la alegerile prezidenţiale din martie 2018. Liderul de la Kremlin a evitat un răspuns direct şi a subliniat că va lua o decizie în acest sens în funcţie de situaţia internă şi externă din acel moment.

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   Vladimir Putin,   SUA,   Statele Unite,   discurs,   alep,   siria,   candidatura
 
Loading...