Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Putin, despre criza imigranților: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor noștri americani în zona musulmană, pe care Europa o urmează orbește. Am avertizat asupra acestui lucru încă de acum câțiva ani

Putin, despre criza imigranților: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor noștri americani în zona musulmană, pe care Europa o urmează orbește. Am avertizat asupra acestui lucru încă de acum câțiva ani

Un articol de: - 04 Sep 2015, 14:44
Foto: slate.com Externe

Vladimir Putin intervine în criza imigranților. Președintele Rusiei a afirmat că această situație de datorează politicii Statelor Unite în Orientul Mijlociu.

Liderul de la Kremlin susține că i-a avertizat încă de acum câțiva ani pe șefii statelor Occidentale de producerea cestui fenomen.

“Această criză era de așteptat. Le-am spus deja în urmă cu câțiva ani partenerilor noștri occidentali că dacă vor continua politica eronată în regiunile lumii musulmane, în special in Orientul Apropiat și în Africa de Nord, acest lucru ar putea duce la probleme de foarte mare amploare", a spus Putin la Forumul Economic de la Vladivostok, transmite Rt.com.

Președintele rus este de părere că ideea statelor occidentale de a le impune musulmanilor propriile standarde este totatl greșită.

“Trebuie să se țină cont de particularitățile istorice, religioase, naționale și culturale din aceste regiuni”, spune Putin, acuzându-i totodată pe americani de această politică defectă.

"Este înainte de toate politica partenerilor noștri americani, pe care Europa o urmează orbește. Din această cauză UE se află acum în fața acestei poveri atât de greu de purtat", a mai declarat Putin.

Putin: Criza imigranților, din cauza politicii SUA
 

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin,   siria,   Orientul Mijlociu,   Africa,   imigranti,   refugiati
 
Loading...