Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor... până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO)

Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor... până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO)

Un articol de: - 07 Iun 2017, 15:50
Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor... până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO) Foto: Showtime Externe

Nimeni nu ar supraviețui unui război nuclear între Rusia și Statele Unite, a declarat Vladimir Putin, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Oliver Stone și care va fi difuzat săptămâna viitoare.

Întrebat dacă SUA ar putea să-și păstreze dominația într-un război direct cu Federația Rusă, Putin a răspuns: ”Nu cred că cineva ar putea să supravieţuiască unui asemenea conflict”.

Sursă Video: Showtime

Putin: Nimeni nu ar supraviețui unui război nuclear între Rusia și Statele Unite

Liderul de la Kremlin a mai susținut că NATO este un instrument al politicii externe a SUA, care pune presiune pe statele membre pentru a accepta instalarea de scuturi antirachetă şi de baze militare. El a făcut astfel aluzie și la scutul antirachetă amplasat la Deveselu, fără a-l numi, însă.

”Odată ce o ţară se alătură NATO, este greu ca aceasta să reziste presiunii din partea Statelor Unite. Şi deodată acceptă instalarea unor sisteme de arme, a unui sistem antirachetă, a unor noi baze militare şi a unor sisteme ofensive”, a susținut Putin, citat de RT.

El a mai afirmat că este nevoit să ia contramăsuri față de înarmarea ţărilor de la graniţa Rusiei și de apropierea alianței NATO de aceasta.

Sursă Video: ShowtimeVenise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Putin: Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor Rusia - SUA. Până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape

”Trebuie să ne îndreptăm sistemele de rachete spre acele facilităţi care reprezintă o ameninţare. Situaţia devine din ce în ce mai tensionată”, a continuat Vladimir Putin.

Acesta a mai spus că speră mereu la îmbunătățirea relațiilor dintre Rusia și Statele Unite: ”Întotdeauna există speranţă. Până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape”.

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin,   Rusia,   SUA,   Statele Unite,   NATO,   aparare,   securitate,   amenintare