Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Quentin Tarantino a RECUNOSCUT! „Sunt vinovat pentru că am pus-o în acea mașină, dar...” (VIDEO)

Quentin Tarantino a RECUNOSCUT! „Sunt vinovat pentru că am pus-o în acea mașină, dar...” (VIDEO)

Un articol de: - 06 Feb 2018, 15:29
Externe

 Quentin Tarantino, regizorul acuzat că a obligat-o pe actrița Uma Thurman să conducă o maşină instabilă, deşi aceasta considera că trebuia folosit un cascador profesionist, a precizat că scena respectivă este „cel mai mare regret al vieții” sale.

Tarantino a precizat, pentru Deadline: Sunt vinovat pentru că am pus-o în acea mașină, dar nu sunt vinovat așa cum spun unii. Era vorba doar de condus. Niciunul dintre noi nu vedea asta ca pe o cascadorie. Poate că ar fi trebuit să o facem, dar la momentul acela nu ne-am dat seama. Sunt sigur că mi-am dat ochii peste cap și m-am enervat în momentul în care mi s-a atras atenția. Dar sunt sigur că nu eram furios sau livid”.

Regizorul a mai specificat că el nu a obligat-o pe Thurman să urce în maşină, dar ea a făcut-o pentru că „avea încredere” în el şi l-„a crezut”.

I-am spus că totul va fi OK. I-am spus că strada este dreaptă. I-am spus că va fi în siguranță. Și nu a fost așa. M-am înșelat. Nu am forțat-o să se urce în mașina, dar ea s-a urcat pentru că avea încredere în mine și m-a crezut”, a adăugat Tarantino.

Actriţa a susţinut, într-un mesaj pe Instagram, însoţit de clipul accidentului, că acum nu mai crede că intenţiile lui Quentin Tarantino „au fost unele malițioase”, deşi la început l-a acuzat pe acesta că a vrut să o omoare.  

Quentin Tarantino a RECUNOSCUT! „Sunt vinovat pentru că am pus-o în acea mașină, dar...”

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   scena
 
Loading...