Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferență între votantul britanic și cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferență între votantul britanic și cel vasluian (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Iun 2016, 09:17
Externe

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre decizia britanicilor de a vota pentru ieșirea din Uniunea Europeană și despre efectele deciziilor pe care le iau votanții în necunoștință de cauză.

"Nu e mare diferență între votantul britanic și cel vasluian. Pentru că până la urmă fiecare votează pentru farfuria lui, locul de muncă, salariul, pensia și impozitele. Eu cred că acest referendum, sigur cu o importanță covărșitoare în momentul de față în evoluția planetei, ar trebui un pic să schimbe raportul de forțe între ceea ce înseamnă votul și ceea ce înseamnă destinul lui.  " a precizat realizatorul TV.

"Să dai pe mâna unor tăntălăi soarta unei țări... adică să pui prostimea să voteze atâta timp cât Uniunea Europeană, încă o dată spun, era o confecție dintr-asta unică, de unică folosință, o bijuterie pe care doar o ținea pe mobilă și te uitai la ea. Ea nu era accesată de toată lumea, nici nu putea să fie, pentru că nu a ajuns în această stare, nu a ajuns atât de populară încăt să fie la îndemâna tutoror. "

"Uniunea Europeană dacă a fost concepută de niște minți mai nobile, niște oameni politici cu viziune, cu demnitate, care au riscat când s-au gândit la așa ceva, că au propus niște lucruri care nu era la îndemna tuturor, ar trebui ei să se ocupe de soarta acestei uniuni. Faptul că pentru prima dată Uniunea Europeană a fost dată la câini, ar trebui pe undeva să recalibreze această forță a boului care votează."

Radu Banciu despre Brexit: Votantul britanic nu e diferit de cel vasluian

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Brexit,   Uniunea Europeana
 
Loading...