Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Radu Banciu, despre faptul că România a votat împotriva cotelor de refugiați la Consiliul JAI: Nu îți iubești aproapele numai când lucrurile merg bine. Noi, într-un moment de cumpănă, am ales o coteală absolut jalnică (VIDEO)

Radu Banciu, despre faptul că România a votat împotriva cotelor de refugiați la Consiliul JAI: Nu îți iubești aproapele numai când lucrurile merg bine. Noi, într-un moment de cumpănă, am ales o coteală absolut jalnică (VIDEO)

Un articol de: - 22 Sep 2015, 20:52
Radu Banciu, despre faptul că România a votat împotriva cotelor de refugiați la Consiliul JAI: Nu îți iubești aproapele numai când lucrurile merg bine. Noi, într-un moment de cumpănă, am ales o coteală absolut jalnică (VIDEO) Foto: B1 TV Externe

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre aprobarea cotelor obligatorii de imigranți la Consiliul JAI, Cehia, Slovacia, România şi Ungaria, fiind singurele țări care au votat împotrivă.

”Eu nu zic că nu poți să fii împotriva Uniunii, eu nu zic că ești obligat să respecți ad literam toate regulile de acolo, eu nu spun că ai devenit un robot dacă ești cetățean al Uniunii Europene. Eu spun că într-o situație de genul acesta, dacă ai un pic de tact, nu mai vorbesc de viziune politică, nu te poți pune contra curentului când vii din România. Sigur, dacă erai neamț, francez, englez, puneai altfel condițiile. Noi n-am demonstrat nimic în UE, asta e unu la mână, pe lângă faptul că această situație creată de țările din Europa Centrală și de Est, printre care și noi, denotă pe undeva că unii nici nu-și meritau locul în UE”, a spus Banciu.

”Nu îți iubești aproapele numai când lucrurile merg bine și, dacă ăla stă două săptămâni în spital, ai terminat-o cu el. Noi, într-un moment de cumpănă, fără să folosim cuvinte mari, am ales ceea ce am făcut cam toată istoria noastră - o coteală din asta absolut jalnică”, a mai comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre faptul că România a votat împotriva cotelor de refugiați la Consiliul JAI


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   UE