Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Radu Banciu, despre ieșirea Marii Britanii din UE: "S-au supărat ca văcarul pe sat" (VIDEO)

Radu Banciu, despre ieșirea Marii Britanii din UE: "S-au supărat ca văcarul pe sat" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Iun 2016, 23:19
Radu Banciu, despre ieșirea Marii Britanii din UE: "S-au supărat ca văcarul pe sat" (VIDEO) foto: b1.ro Externe

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre referendumul organizat cu privire la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"S-au supărat ca văcarul pe sat", a afirmat Radu Banciu cu privire la ideea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"Sunt o țară care ar putea să trăiască fără Uniunea Europeană, dar vi se pare fair play? Te-a obligat cineva să întri în UE? Da, dar ți-a pus cineva pistolul la tâmplă? Marea Britanie a fost singura țară care a aderat pe condițiile proprii. Marea Britanie a avut pe hârtie tot ce și-a dorit, este singura excepție care s-a făcut", a apreciat realizatorul TV.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

"În condițiile în care tu pleci pentru că situația a devenit dificilă, nu este un act de bravură, ar fi un act de lașitate. Să vezi Europa prăbușindu-se, ar marca destinul Marii Britanii. Dincolo de consecințele că ai noștri o să spele mai puține farfurii, astea nu sunt niște probleme esențiale. Imaginați-vă totuți că Europa s-ar putea prăbuși pentru că, în lumea de astăzi, totul este virtual și fictiv.

O primă mare lovitură ar fi pentru piața euro, asta este marea problemă pentru care toți ar trebui să ne temem. Chiar și pensionarii din România ar putea să sufere de pe urma acestei deprecieri teribile", a adăugat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre ieșirea Marii Britanii din UE: "S-au supărat ca văcarul pe sat"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Brexit,   Marea Britanie,   UE