Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe 'Răfuială politică' la Chișinău: Procuratura Generală cere ridicarea imunității deputaților Vladimir Cebotari și Petru Jardan

'Răfuială politică' la Chișinău: Procuratura Generală cere ridicarea imunității deputaților Vladimir Cebotari și Petru Jardan

Un articol de: B1.ro - 19 Sep 2019, 15:08
Externe

Scandal în politica de la Chișinău, în dosarul privind  contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Procuratura Generală cere ridicarea imunității pentru deputații Vladimir Cebotari și Petru Jardan, după ce luni deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au rămas, de asemenea, fără imunitate parlamentară.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Potrivit lui Cebotari, care era atunci președintele Comisiei privind evaluarea contractului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău., sarcina Comisiei s-a limitat la verificarea temeiurilor de reziliere a contractului, reieşind din totalitatea prevederilor legale şi contractuale, scrie unimedia.info.

Când a prezentat raportul Comisiei, Vladimir Cebotari, a recunoscut că „Avia Invest” nu a îndeplinit unele prevederi stipulate în acord, dar susţine că nu există motive de reziliere a contractului.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Pavel Filip,  preşedintele Partidului Democrat din Moldova, spune că acțiunile din ultimele zile sunt ‘o răfuială politică’, potrivit sursei citate.

 

 
 
Loading...