Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Raportul despre rolul Rusiei în alegerile americane din 2016 a fost publicat! Procurorul general: ”Nu a existat niciun complot”

Raportul despre rolul Rusiei în alegerile americane din 2016 a fost publicat! Procurorul general: ”Nu a existat niciun complot”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 18 Apr 2019, 18:42
foto: Hepta.ro / DPA Images / Hayne Palmour IV Externe

William Barr, procurorul general al SUA, a oferit publicității, joi, raportul lui procurorului special Robert Mueller despre rolul Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016, luându-i apărarea președintelui Donald Trump, potrivit Reuters.

Așadar, Barr, cel mai important oficial american din zona de aplicare a legii, care a fost numit de Trump, a explicat că raportul scoate în lumină 10 episoade despre potențiale obstrucționări ale Justiției de către președintele SUA.

Acestea fiind spuse, Barr, unul dintre puținii oameni care au văzut raportul, a subliniat că procurorul special nu a ajuns la concluzia că între echipa de campanie a lui Trump și Rusia ar fi existat un complot.

„Președintele Trump s-a confruntat cu o situație fără precedent. Cum a preluat portofoliul și a încercat să-și îndeplinească atribuțiile ca președinte, agenții federali și procurorii i-au examinat scrupulos conduita de dinainte, dar și după ce a intrat în funcție, precum și conduita asociaților săi. Totodată, în presă s-au vehiculat fără oprire speculații despre vina personală a președintelui. Chiar și așa, după cum a afirmat de la început, nu a existat niciun complot”, a spus procurorul general american.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   SUA,   Rusia
 
 
 
Loading...