Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe RĂSPUNS EXPLOZIV al Rusiei la restricţiile impuse de Occident: “Reprezintă o reacţie a vechiului inamic la întărirea noastră”

RĂSPUNS EXPLOZIV al Rusiei la restricţiile impuse de Occident: “Reprezintă o reacţie a vechiului inamic la întărirea noastră”

Un articol de: - 27 Feb 2018, 15:03
RĂSPUNS EXPLOZIV al Rusiei la restricţiile impuse de Occident: “Reprezintă o reacţie a vechiului inamic la întărirea noastră” Externe

Restricţiile impuse de Occident Rusiei vor rămâne pentru totdeauna și reprezintă o oportunitate pentru întărirea conștiinței naționale, a apreciat vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

“Sancţiunile reprezintă o reacţie a vechiului inamic la întărirea noastră. Şi ele vor fi ridicate numai dacă vom deveni din nou slabi”, a afirmat Rogozin, responsabil de industria de apărare în guvernul premierului Dmitri Medvedev, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă sancţiunile nu reprezintă o piedică pentru înzestrarea armatei ruse cu armament modern, Dmitri Rogozin a spus că există unele 'dificultăţi', dar măsurile necesare pentru depăşirea lor au fost luate.

“A fost creat un comandament antisancţiuni pe lângă Colegiul din cadrul complexului militaro-industrial (VPK), a cărui sarcină principală constă în a preveni perturbările în livrarea la termen a produselor militare către clienţii interni şi externi”, a explicat Rogozin.

Citeşte mai multe despre:   Dmitri Medvedev,   VPK