Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Răsturnare de situație: Guvernul australian anunță că fragmentele de fuselaj descoperite în apropierea insulei franceze Reunion nu aparțin cursei MH370

Răsturnare de situație: Guvernul australian anunță că fragmentele de fuselaj descoperite în apropierea insulei franceze Reunion nu aparțin cursei MH370

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2015, 14:07
Foto: wonderfulengineering.com Externe
Răsturnare de situaţie în cazul fragmentelor de fuselaj descoperite în apropierea insulei franceze Reunion. La doar două zile după ce premierul Malaesiei a confirmat că segmentele aeronavei Boeing aparţin cursei MH370, dispărută în urmă cu aproape 17 luni cu 239 de persoane la bord, guvernul australian a anunţat că piesele recuperate nu par să provină de la avionul dispărut.

„Numeroase piese au fost transmise poliţiei din Réunion. Pentru moment, niciuna dintre aceste piese nu pare să provină de la avion", a declarat un purtător de cuvânt al vicepremierului australian Warren Truss, potrivit jurnaliştilor de la Reuters.

Anunţul a fost făcut la numai două zile după ce premierul Malaysiei afirmase că un fragment de fuselaj găsit pe Insula Reunion este al avionului Boeing 777 dispărut din martie 2014.

”Cu adâncă tristeţe trebuie să anunţ că o echipă internaţională de experţi a confirmat că fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine cursei aeriene MH370”, anunțase premierul malaezian Najib Razak.

Franţa a început căutări extinse în largul Insulei Reunion pentru "a detecta posibila prezență a unor noi resturi" din zboul MH370. La cererea preşedintelui Francois Hollande, mijloacele maritime şi aeriene au fost suplimentate cu o aeronavă, mai multe eclioptere şi câteva nave.

”Obiectele pe care le căutăm le vom găsi. Am pus la dispoziţie mijloacele necesare pentru acest lucru și asta e bine. Cu cât vom găsi mai multe obiecte, cu atât vom restrânge zona de căutare”, a declarat consultantul pe probleme aeronautice, Gerard Feldzer.

Cursa MH370 a dispărut de pe radare, dintr-un motiv necunoscut, la 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord.
 
 
 
Loading...