Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe „Răsuflarea diavolului” Cea mai PRIMEJDIOASĂ ÎNGHEŢATĂ din lume se poate găsi în Scoţia. Trebuie nu doar să ai 18 ani pentru a o consuma, ci și...

„Răsuflarea diavolului” Cea mai PRIMEJDIOASĂ ÎNGHEŢATĂ din lume se poate găsi în Scoţia. Trebuie nu doar să ai 18 ani pentru a o consuma, ci și...

Un articol de: - 14 Feb 2018, 13:46
Externe

Aldwych Café a pregătit pentru Ziua Îndrăgostiţilor un sortiment de îngheţată numit ”Respiraţia Diavolului”("Respiro Del Diavolo").

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a o comanda şi trebuie să dai o declarație scrisă conform căreia recunoști că ai înţeles riscurilor la care te expui. Acordul menţionează că ”poate duce la răni, boli, chiar şi la pierderea vieţii”. Nici personalul care manevrează îngheţata nu este ferit de pericole. Atunci când o servesc poartă mănuşi pentru a nu atinge periculosul desert.

Desertul artizanal este cotat cu 1,569,300 SHU pe scara Scoville, care măsoară iuţeala ardeilor iuţi. Aceasta înseamnă că este de 500 de ori mai iute decât sosul Tabasco.

”Este ca o explozie nucleară, plină de cădură ce se degajează în gură din momentul în care mănânci”, a declarat pentru Fox News proprietarul cafenelei.

Preţul îngheţatei diabolice nu este diferit de cel al celorlalte sortimente: 2 lire sterline cupa.

 

 

 
 
 
Loading...