Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Reacția Pentagonului după incidentul aerian dintre o AERONAVĂ NATO și una Rusească! Imagini cu un avion RUS și un aparat de spionaj al SUA care s-au apropiat la numai câțiva metri (FOTO)

Reacția Pentagonului după incidentul aerian dintre o AERONAVĂ NATO și una Rusească! Imagini cu un avion RUS și un aparat de spionaj al SUA care s-au apropiat la numai câțiva metri (FOTO)

Un articol de: - 24 Iun 2017, 19:36
Reacția Pentagonului după incidentul aerian dintre o AERONAVĂ NATO și una Rusească! Imagini cu un avion RUS și un aparat de spionaj al SUA care s-au apropiat la numai câțiva metri (FOTO) Foto: digi24 Externe

Pe internet circulă mai multe imagini din care se poate observa clar cum avionul rus se apropie la numai câțiva metri de avionul de recunoaștere american de tip RC-135U, potrivit digi24.ro

 „Din cauza apropierii la mare viteză și al controlului defectuos al aeronavei în timpul interceptării, am apreciat că această interacțiune a fost periculoasă”, a punctat comandamentul din Europa care se ocupă de operațiunile americane în regiune.

Se pare că vvionul de vânătoare rus avea arme la bord și s-a apropiat la mai puțin de doi metri de avionul de recunoaștere american, care survola spațiul aerian internațional de deasupra Mării Baltice, informează Pentagonul. Avionul spion zbura la o distanță de aproape 40 de kilometri de Kaliningrad, enclavă rusă localizată între Polonia și Lituania.

Datorită distanței atât de mici, se putea distinge silueta pilotului rus.