Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Reacția unui bărbat care își vede soția ”pentru prima dată” după ce s-a trezit din anestezie: ”Ești o bomboană pentru ochii mei” (VIDEO)

Reacția unui bărbat care își vede soția ”pentru prima dată” după ce s-a trezit din anestezie: ”Ești o bomboană pentru ochii mei” (VIDEO)

Jason Mortensen s-a reîndrăgostit ”pentru prima dată” de soția sa, Candice, după ce s-a trezit din anestezie în urma unei operații de hernie, relatează Daily Mail.

Americanul, care avea multă morfină în organism în urma operației, a rămas uimit când a văzut-o pe femeia de lângă patul său.

Jason avea o mulțime de întrebări: ”Te-a trimis doctorul? Ești o bomboană pentru ochii mei! Ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o. Ești model? Cine ești? Care este numele tău?

Răspunsul l-a șocat pe american.

Sunt soția ta”, a spus ea surâzând.

Într-un video care a strâns peste 240.000 de vizualizări, pe fața bărbatului se observă uimirea.

Ești soția mea? La naiba. De cât timp?”, continuă el cu întrebările.

Candice, blonda frumoasă de lângă patul său încearcă să își încurajeze soțul să mănânce un biscuit, însă el este mult prea distras.

Este greu iubito, este greu. Ne spunem unul celuilalt iubitule/iubito?”, a continuat el.

Doamne, am tras lozul câștigător”, spune Jason.

După ce și-a revenit, Jason Mortensen, vicepreședinte al Oituse Pharmaceuticals în Orem, Utah, continuă să susțină ceea ce a spus pe patul de spital.

Aceasta a fost a cincea operație pe care am suferit-o în decursul celor șase ani de căsnicie iar ea a fost mereu lângă mine. Ea este iubirea vieții mele”, a afirmat bărbatul.

La începutul filmulețului, bărbatul apare pe jumătate conștient, cerând medicamente pentru durere. Atunci, Candice s-a oferit să cheme un doctor. În acel moment, Jason s-a întors spre ea. În următoarele trei minute, durerea este ultimul lucru la care se mai gândește bărbatul care repetă de mai multe ori întrebarea: ”Suntem căsătoriți?”

Când i-a văzut mâna stângă el a întrebat: ”Eu ți-am luat inelul ăla? Doamne cred că te plăceam cu adevărat”.

Totuși, mulți se îndoiesc de veridicitatea filmării.

Reacția unui bărbat care își vede soția ”pentru prima dată” în urma unei operații
Embed:


Citeşte mai multe despre:   barbat