Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Bela și Martha Karolyi, primele declarații după scandalul fostului doctor Lary Nassar: Ceea ce s-a întâmplat e oribil

Bela și Martha Karolyi, primele declarații după scandalul fostului doctor Lary Nassar: Ceea ce s-a întâmplat e oribil

Un articol de: - 21 Apr 2018, 10:10
Bela și Martha Karolyi, primele declarații după scandalul fostului doctor Lary Nassar: Ceea ce s-a întâmplat e oribil Externe

Bela și Martha Karolyi, legendarii antrenori de gimnastică, au precizat că nu au știut nimic despre abuzurile comise de fostul doctor al echipei americane de gimnastică, Larry Nassar.

Nassar a fost condamnat la 175 de ani de închisoare pentru agresiuni sexuale, informează Hotnews.

"Am auzit în perioada depozițiilor ca unii părinți erau prezenți în sala de tratament când Larry Nassar făcea asta și părinții nu au văzut. Cum aș fi putut eu să văd?", a declarat Martha Karolyi.

De asemenea, Bela Karolyi a precizat că pentru ei „ toată această istorie a fost ca o explozie, ca o bombă care a explodat”.

Soții Karolyi sunt și ei acuzați de abuzuri fizice și emoționale cu degetul de foste gimnaste.

„Ceea ce s-a întâmplat e oribil, fie că e vorba de gimnaste cunoscute sau nu, orice copil violat de Nassar e o crimă, e trist", a spus Martha Karolyi, care i-a succedat în 2001 soțului său în funcția de antrenor șef al gimnasticii americane, înainte de a demisiona în 2016 după JO de la Rio.

Federația americană a închis definitiv pagina Karolyi, renunțând să le mai cumpere centrul de antrenament, după cele 265 de victim dăcute de Nassar.

Citeşte mai multe despre:   Martha Karolyi,   Larry Nassar,   Bela Karolyi