Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Reacţii dure ale românilor stabiliţi în străinătate, cu privire la situația refugiaților. Româncă din Austria: Refugiații sunt îmbrăcați în haine de firmă și sunt obraznici

Reacţii dure ale românilor stabiliţi în străinătate, cu privire la situația refugiaților. Româncă din Austria: Refugiații sunt îmbrăcați în haine de firmă și sunt obraznici

Un articol de: B1 TV - 05 Sep 2015, 18:38
Externe

Reacţii dure ale românilor stabiliţi în Austria şi Germania, după ce cele două ţări au acceptat intrarea pe teritoriul lor a mii de refugiaţi. Românii povestesc că aceștia poartă haine de firmă şi sunt obraznici. În plus, se întreabă de ce miile de imigranţi preferă să călătorească spre ţările vestice, înfruntând riscuri uriaşe, şi nu aleg să se stabilească în ţările arabe bogate.

"I-am văzut în gara de la Westbahnhof din Viena. Erau îmbrăcați cu haine de firmă, genți de voiaj scumpe, telefoane mobile ultimul tip. Hai să fim seriosi, că acesti 'talibani', cum li se spune pe aici, nu sunt cei mai năpăstuiți de soarta, sunt tot obraznicii și smecherii lor. Cei năpăstuiți nu pot pleca de acolo. Cei amărâți suferă acolo în continuare. De ce străbat atâta drum către Europa și nu se duc în alte țări arabe care-s cu mult mai bogate decât Europa?? Vă spun eu! Asta este strategia islamizarii Europei. O să vedeți ce va fi și în România în maxim doi ani!
Germania, Austria e deja sufocată de ei", spune Violeta Luminita Ghibanescu, o româncă stabilită în Austria, potrivit aktual24.ro.

O altă femeie plecată din România şi stabilită în Germania a formulat o scrisoare deschisă prin care se întreabă de ce imigranţii nu au ales altă destinaţie.

"Ador să văd cum mulți au preluat telenovela cu sărmanii refugiați și i-au transformat în victime ale rasismului și ale superiorității arianilor din statele civilizate. Curg râuri râuri de lacrimi, fără ca cineva să se întrebe de ce oamenii ăia, fugind de război, nu s-au refugiat în state apropiate de granițele lor, în state cu aceeași religie, valori, principii. De ce preferă să moară pe vase de tranzit împreună cu familiile lor, de ce preferă să dea 13.000 de euro unui "ghid" care să îi ducă în Germania, în loc să plece undeva unde e calm și bine", se întreabă Iulia, o româncă stabilită în Germania, potrivit reporterul.ro.

Citeşte mai multe despre:   romani,   Austria,   Germania,   refugiati
 
Loading...