Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Recep Tayyip Erdogan: „Bărbaţii şi femeile nu pot fi trataţi în acelaşi fel pentru că este împotriva naturii umane. Rolul femeilor este maternitatea”

Recep Tayyip Erdogan: „Bărbaţii şi femeile nu pot fi trataţi în acelaşi fel pentru că este împotriva naturii umane. Rolul femeilor este maternitatea”

Un articol de: - 24 Noi 2014, 18:43
Recep Tayyip Erdogan: „Bărbaţii şi femeile nu pot fi trataţi în acelaşi fel pentru că este împotriva naturii umane. Rolul femeilor este maternitatea” Foto: atlanticsentinel.com Externe

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că femeile nu pot fi în mod natural egale cu bărbații și a criticat vehement feministele, acuzându-le că se opun maternității.

„Religia noastră (Islam) a definit un loc pentru femei: maternitatea”, s-a adresat Erdogan publicului de la un summit despre justiție și femei, format în cea mai mare parte din femei.

„Unele persoane pot înțelege asta, unele nu. Nu poți explica asta feministelor pentru că ele nu acceptă ideea de maternitate”, a mai spus președintele Turciei, citat de AFP.

„Caracterul lor, obiceiurile lor și fizicul lor sunt diferite, nu poți pune pe picior de egalitate o femeie care își alăptează copilul și un bărbat. Nu poți cere unei femei să facă toate tipurile de muncă pe care le face un bărbat, cum a fost cazul în regimurile comuniste. Nu le poți cere să iasă și să muncească pământul, este împotriva naturii lor delicate”, a continuat Erdogan.

Citeşte mai multe despre:   femei