Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Record negativ de decese în SUA. Au fost înregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele șase luni

Record negativ de decese în SUA. Au fost înregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele șase luni

Un articol de: Raluca Tindeche - 26 Noi 2020, 08:52
Record negativ de decese în SUA. Au fost înregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele șase luni Externe

În Statele Unite ale Americii au fost raportate peste 2.400 de decese din cauza infecției cu Covid-19, în ultimele 24 de ore, potrivit Universității Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din ultimele șase luni, după ce a început sărbătoarea de Ziua Recunoștinței.

De la debutul pandemiei, au fost raportate peste 262.080 decese COVID-19, în creștere cu 2.439 în 24 de ore, potrivit Hotnews.

De asemenea, au fost raportate aproape 200.000 de noi cazuri.

În această perioadă oamenii își doreau să fie alături de familie și prieteni de Ziua Recunoștinței.

SUA se așteaptă să înceapă vaccinările anti-COVID la începutul lunii decembrie.

 

OMS: Nu este timpul pentru a găzdui niciun fel de reuniuni ample

 

"Nu este timpul pentru a găzdui niciun fel de reuniuni ample... în timpul unei pandemii, nu există un sezon al sărbătorilor lipsit de riscuri", a declarat Jarbas Barbosa, directorul-adjunct al Organizaţiei Panamericane a Sănătăţii (PAHO), scrie Agerpres.

Deoarece orice adunare publică, orice deplasare la cumpărături şi chiar orice călătorie aduce cu sine o creştere a riscului de răspândire a virusului, cea mai sigură opţiune pentru americani este aceea de a rămâne acasă, mai spune Jarbas Barbosa.

PAHO nu le recomandă americanilor să se bazeze pe testele de laborator pentru a călători, întrucât acestea nu garantează călătorii sigure şi nici nu elimină riscul de a contracta virusul de la călători infectaţi.

Ţările din cele două Americi au raportat peste 1,5 milioane de cazuri de COVID-19 în ultimele şapte zile, această cifră fiind cea mai mare de la declanşarea pandemiei, au transmis miercuri reprezentanţii organizaţiei menţionate.

Creşterea rapidă a numărului de infectări a continuat în Statele Unite, iar fenomenul s-a accelerat în mai multe ţări de pe continentele americane.Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

În Canada, numărul infecţiilor a crescut în special în rândul persoanelor vârstnice şi în interiorul comunităţilor indigene, a precizat Jarbas Barbosa. 

 

Citeşte mai multe despre:   record negativ,   covid 19,   Statele Unite ale Americii