Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Restricții în timpul vizitelor de sărbători în Belgia. Număr limitat de oaspeții și interdicția de a folosi toaleta

Restricții în timpul vizitelor de sărbători în Belgia. Număr limitat de oaspeții și interdicția de a folosi toaleta

Un articol de: Beatris Ionita - 03 Dec 2020, 08:46
Restricții în timpul vizitelor de sărbători în Belgia. Număr limitat de oaspeții și interdicția de a folosi toaleta Sursa Foto: VisionPic /Pexels Externe

Belgia impune o serie de reguli, privind vizitele din timpul sărbătorilor de iarnă. Redeschiderea magazinelor neesențiale a fost decisă marți, la timp pentru efectuarea cumpărăturilor de Crăciun.

Autoritățile nu interzic reuniunile, însă unele restricții par destul de bizare, dacă luăm în calcul numai unul dintre invitați va putea folosi toaleta gazdei, în timp ce ceilalți vor trebui să se întoarcă acasă pentru această nevoie biologică. În plus, sunt limitate la patru persoane și trebuie să aibă loc în aer liber.

”Dacă trebuie să mergeţi la toaletă, nu va mai fi nimic de făcut decât să vă întoarceţi acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al autorității locale din Belgia, potrivit digi24.ro.

Orice gazdă trebuie să dispună de o grădină sau o curte. Patru persoane pot să sărbătorească în grădină, dacă regulile de distanță și igienă sunt respectate. În plus, este necesar accesul direct la grădină, a spus ministrul belgian de interne, Annelies Verlinden, care a adăugat că oaspeții nu au voie să treacă prin casă. Singura persoană căreia îi este permis accesul în casă este cineva apropiat, ales de familia gazdă.

De asemenea, celor care locuiesc singuri, în seara de 24 sau 25 decembrie, li se va permite să invite până la două persoane în casa lor. Restricţiile au mai impus oamenilor care trăiesc singuri să se îmbrăţişeze doar cu o singură persoană din afara casei lor.

Restricțiile au fost impuse în noiembrie și este posibil să se întindă până în februarie.

Citeşte mai multe despre:   Belgia,   restrictii,   Craciun