Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Revistele Playboy și Penthouse nu vor mai fi vândute în bazele armatei și aviației americane

Revistele Playboy și Penthouse nu vor mai fi vândute în bazele armatei și aviației americane

Revistele pentru adulți precum Playboy și Penthouse nu vor mai fi vândute în bazele armatei și aviației americane deoarece nu mai sunt la fel de cumpărate în bazele militare ca în anii trecuți, relatează Huffington Post.

"Comparativ cu alte publicaţii, vânzările titlurilor pentru aduţi (în reţeaua Army and Air Force Exchange Service) au scăzut cu 86% faţă de 1998", a declarat purtătorul de cuvânt al Army, Antwan C. Williams.

Scăderea cererii pentru ziarele și revistele tipărite au scăzut din cauza creșterii interesului pentru dispozitivele digitale pentru a putea accesa conținutul virtual.

În acest sens, în magazinele din rețeaua Army and Air Force Exchange Service vor fi ocupate de echipamente electronice și aparatură care permite accesarea conținutului digital.

Printre revistele care nu vor mai fi disponibile în bazele militare se numără Playboy, Penthouse, American Curves şi Tattoo.

Grupul Morality in Media a desfășurat, în ultima perioadă, o campanie de eliminare a materialelor cu conținut sexual din unitățile militare.

Reprezentanţii grupului consideră că pornografia încurajează "exploatarea sexuală" şi este o sursă pentru creşterea numărului de agresiuni în rândul militarilor.

Grupul a salutat, miercuri, anunțul potrivit căruia revistele pentru adulți nu vor mai fi comercializate în unitățile militare americane.

Citeşte mai multe despre:   PlayBoy,   armata