Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază (VIDEO)

Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază (VIDEO)

Un articol de: - 15 Iul 2016, 09:57
Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază (VIDEO) Foto: ibtimes.co.uk Externe

Un român care are o afacere la Nisa a fost martor la clipele de groază care s-au petrecut în orașul din sudul Franței în seara de 14 iulie. Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Alexandru a povestit că și-a căutat disperat soția și copiii prin mulțime, după ce autocarul a intrat violent în oamenii care veniseră să vadă spectacolul de artificii organizat de Ziua Națională.

”Film de groază. M-am aflat la vreo 20 de metri de hotel Negrescu. Am un resturant la Nisa și așteptam bucătarul ca să îl duc acasă. Dintr-o dată a început să se țipe. S-a trecut într-o viteză și toată lumea a început să țipe. Am deschis geamul și mi-au spus că  «moare lumea, fugiți, atentat». Am plecat și mi-am adus aminte că soția și copiii erau afară să vadă artificiile. Am oprit mașina în intersecție și am fugit. Am văzut scaune rupte, bariere rupte, am văzut copii morți, femei, picioare rupte. S-a mers peste oameni. Film de groază.

Alergam și sunam să îmi găsesc copiii. Familia mea este în siguranță. I-am găsit, au răspuns la telefon. Copiii sunt speriați. Sunt foarte mulți turiști acum la Nisa. Trebuia să mă întâlnesc cu foarte mulți români acolo. Noroc că am putut să ne găsim la telefoane. Totul e baricadat peste tot, nu se știe nimic deocamdată. Totul s-a întâmplat la 22.26. La 22.24, cum s-a terminat focul de artificii, cum am ieșit pe strada principala, e vorba de un minut două, a început lumea să țipe, să urle, să fuge în toate direcțiile. La ora aceea era interzisă circulația camionului pe promenadă. Camiooanele care depășesc 3,5 tone nu au voie.”, a povestit românul.

Acesta a mai spus că în dimineața de după atentat orașul este pustiu.

”Străzile sunt pustii. Eu nu deschid azi reusturantul. Toată promenada e blocată, cordon de securitate. Mai sunt corpuri în acolo, pentru anchetă”, a mai povestit Alexandru.

Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază

 

S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România

Citeşte mai multe despre:   român,   Nissan,   atentat