Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe România predă Finlandei Preşedinţia Consiliului UE pe Sănătate

România predă Finlandei Preşedinţia Consiliului UE pe Sănătate

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Iun 2019, 17:48
România predă Finlandei Preşedinţia Consiliului UE pe Sănătate Sursă foto: Facebook / Sorina Pintea Externe

Vineri, la Luxemburg, România a predat Finlandei Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene pe componenta "Sănătate", anunţă News.ro, care citează un comunicat de presa al Ministerului Sănătăţii.

În cadrul ceremoniei, ministrul Sănătăţii a ţinut, totuşi, să laude contribuţia României la Preşedinţia Consiliului UE.

"În domeniul sănătăţii, Preşedinţia română a Consiliului UE a continuat eforturile de a face progrese în ceea ce priveşte temele cu impact şi beneficii pentru starea de sănătate a pacienţilor din Uniunea Europeană. Toate priorităţile Preşedinţiei române pe domeniul sănătăţii au abordat subiecte de actualitate, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea serviciilor şi a asistenţei medicale pentru pacienţi, peste tot în Uniunea Europeană", a declarat Sorina Pintea.

"România a dovedit că a avut o Preşedinţie de succes în domeniul Sănătăţii, cu progrese esenţiale înregistrate pe teme de actualitate şi cu impact direct asupra pacientului. Aş dori să îi mulţumesc domnului comisar Vythenis Andriukaitis, pentru suportul acordat în această perioadă. A fost o adevărată onoare să prezidez această reuniune de Consiliu şi să abordez cu omologii mei subiecte extrem de importante pentru cetăţeni şi, de ce nu, pentru viitorul nostru", a mai spus ministrul Sănătăţii.