Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe România, promovată turistic de presa italiană: „Uitați de Ibiza, toată lumea să meargă în România ca nouă destinație pentru turism low-cost" (VIDEO)

România, promovată turistic de presa italiană: „Uitați de Ibiza, toată lumea să meargă în România ca nouă destinație pentru turism low-cost" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Oct 2018, 12:09
Sursa: Instagram Externe

O jurnalistă din Italia a fost profund impresionată de ce a găsit în România.

România este promovată turistic de presa italiană cu un articol publicat de Corriere della Sera. Laudele la adresa ţării noastre vin din partea unei jurnaliste din Peninsula care recomandă lumii întregi să viziteze România.

Astfel, după câteva zile petrecute la noi, ziarista a scris  „Uitați de Ibiza, toată lumea sa vină în România!".

”Prețuri super-ieftine, o bucătărie excelentă și o viață socială cum nu găsești nici în insulele Baleare sau în Mikonos, de la excursii în castelele din Transilvania până la senzaționala mină de sare din Turda unde cobori 14 etaje cu un lift panoramic, România te uimește cu frumusețile sale”, a mai scris Carlotta Clerici în articolul său.

 Jurnalista a postat o fotografie cu ea în centrul  Bucureștiului, pe contul său de Instagram. Aceasta și-a aniversat ziua de naștere în țara noastră.

”Romania are o viață socială cum nu găsești nici în Insulele Baleare”, a mai precizat ea.

”Întrebarea plină de îngrijorare a tuturor suna mai mult sau mai puțin astfel: 'Ce te duci să faci acolo? Și totuși - cu tot respectul față de anxietățile și prejudecățile prietenilor mei - pot spune cu siguranță că a fost cea mai frumoasă zi de naștere a vieții mele! Nici la 18 ani nu m-am distrat așa!”, a adăugat aceasta.

Jurnalista a vorbit la superlativ despre românii pe care i-a întâlnit și cărora, spune ea, le-ar da „100 de stele" pe site-urile de promovare turistică.

Italianca și-a încheiat vacanța de aici cu o zi petrecută la un centru SPA.

Concluzia ei finală a fost că România este, probabil, una dintre destinațiile turistice care vor avea multe de spus în viitor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Italia