Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, s-a făcut de râs într-o conferință de presă: „Îi curge pe obraji vopseaua de păr!" (VIDEO)

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, s-a făcut de râs într-o conferință de presă: „Îi curge pe obraji vopseaua de păr!" (VIDEO)

Un articol de: Andrei Vlad - 20 Noi 2020, 12:55
Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, s-a făcut de râs într-o conferință de presă: „Îi curge pe obraji vopseaua de păr!" (VIDEO) Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump Externe

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului și avocatul personal al lui Donald Trump, cel care a preluat procesele înaintate de președintele în exercițiu după alegeri, continuă acuzațiile de fraudă electorală. Discursul său însă, a fost întrerupt de un moment penibil și bizar. 

În momentul în care Giuliani vorbea despre observatorii republicani care ar fi fost ținuți la distanță prea mare de încăperile unde se numărau voturi, transpirația colorată de la vopseaua de păr a început să i se scurgă pe față, din abudență. 

„Lui Giuliani îi curge pe obraji vopseaua de păr", s-a auzit la un microfon că a transmis o persoană din tabăra lui Giuliani. 

 

Rudy Giuliani susține ferm faptul că voturile din state importante au fost furate de democrați

 

Evenimentul nefericit s-a petrecut la sediul Comitetului Național Republican din Washington DC, în timp ce avocatul ținea o pildă din filmul „Vărul meu Vinny", cu celebrul Joe Pesci în distribuție. 

„Oamenii aceștia (n.r. - observatorii electorali) erau mai departe decât era vărul Vinny de martor. N-au văzut nimic. 

Nu știu de ce aveți nevoie să vă treziți, să vă faceți treaba și să informați poporul american. Este real. Nu e nimic fabricat. Nimeni de aici nu-și imaginează lucruri fanteziste", a declarat Giuliani. 

 S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

Momentul penibil cu Rudy Giuliani (VIDEO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Rudy Giuliani,   Donald Trump,   SUA,   alegeri SUA,   moment penibil