Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Rusia: Avortul, interzis temporar în mai multe regiuni, în cadrul unei campanii pro-viață condusă de soția lui Medvedev

Rusia: Avortul, interzis temporar în mai multe regiuni, în cadrul unei campanii pro-viață condusă de soția lui Medvedev

Un articol de: B1.ro - 06 Aug 2018, 17:18
Rusia: Avortul, interzis temporar în mai multe regiuni, în cadrul unei campanii pro-viață condusă de soția lui Medvedev Foto: mospat.ru Externe

Avorturile au fost temporar interzise în mai multe regiuni din Rusia, în cadrul campaniei ”Dă-mi viață!”, derulată în ultimii ani de fundația condusă de Svetlana Medvedeva, soția premierului rus Dmitri Medvedev, informează themoscowtimes.com și meduza.io.

Fundația pentru Inițiative Sociale și Culturale organizează ”Dă-mi viață!” împreună cu Ministerul Sănătății din Rusia, însă niciun grup nu susține oficial întreruperea temporară a avorturilor. Svetlana Medvedeva a declarat că activitățile organizației au scopul de a îmbunătății ”climatul demografic și social” al Rusiei. 

Șefa secțiilor de obstetrică - ginecologie din regiunea Primorski, Evghenia Shutka, a declarat că această politică este menită să ”protejeze copiii nenăscuți și să promoveze valorile familiale”. În Primorski avorturile au fost interzise în perioada 31 iulie - 3 august.

În regiunea Rianzan, psihologii consiliază femeile și lucrează cu studenții pentru a-i ”orienta spre valorile familiei”. Aici nu s-au făcut avorturi în săptămâna 9-15 iulie.

Iar în Yakutia, avorturile vor fi interzise temporar cândva până la finele anului.

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   Dmitri Medvedev