Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Rusia: Criminalul care a scris „Eliberați-le pe fetele de la Pussy Riot” cu sânge pe peretele victimelor sale încerca să inducă în eroare investigatorii

Rusia: Criminalul care a scris „Eliberați-le pe fetele de la Pussy Riot” cu sânge pe peretele victimelor sale încerca să inducă în eroare investigatorii

Un profesor de colegiu care a mărturisit că le-a ucis săptămâna trecută pe două femei în apartamentul lor din Kazan, Rusia, a afirmat că a scris mesajul „Eliberați-le pe fetele de la Pussy Riot” pe unul din pereții casei victimelor pentru a îi induce în eroare pe investigatori, au afirmat ofițeri de poliție vineri.

Indiciul inițial, conform căruia criminalul a fost inspirat de trupa punk Pussy Riot, aflată în închisoare, a provocat noi critici din partea unui oficial al Bisericii Ortodoxe Ruse, care a spus că cei care sprijină trupa acum au „sânge pe conștiință,” relatează Reuters.

Însă raportul poliției a afirmat că această crimă nu a fost inspirată de trupă sau de protestul lor împotriva președintelui Vladimir Putin într-o catedrală din Moscova, pentru care trei membre au fost încarcerate.

Criminalul în vârstă de 38 de ani a spus polițiștilor că a ucis-o pe o fostă colegă de clasă și pe mama ei, apoi a scris mesajul pe perete „pentru a distrage atenția de la el și să o facă să pară o crimă rituală,” a afirmat ministrul de Interne din regiune.

Televiziunea de stat a arătat în mod repetat imagini cu sloganul scris cu sânge pe peretele bucătăriei celor două femei. Acestea au fost găsite miercuri în casa lor din orașul Kazan, iar pe perete scira „Elibearți-le pe fetele de la Pussy Riot” cu sânge. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   criminal,   politie