Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Rusia: Proaspăt absolvenți ai Serviciului Federal de Securitate fac spectacol pe străzile Moscovei în bolizi de lux (VIDEO)

Rusia: Proaspăt absolvenți ai Serviciului Federal de Securitate fac spectacol pe străzile Moscovei în bolizi de lux (VIDEO)

Un articol de: - 04 Iul 2016, 12:34
Rusia: Proaspăt absolvenți ai Serviciului Federal de Securitate fac spectacol pe străzile Moscovei în bolizi de lux (VIDEO) Externe

O înregistrare video în care un grup de tineri, posibil proaspăt absolvenți ai academiei secrete de poliție FSB din Moscova, au ieșit la o plimbare în 30 de mașini de lux Mercedes SUV, în valoare de cel puțibn 100.000 de dolari, a ridicat mai multe semne de întrebare în mediul online, arată Russia Today.

Absolvenții făceau slalom pe străzile din capitala Rusiei, blocând traficul de mai multe ori și claxonând fără motiv. Pentru a-l ajuta pe cameraman să prindă niște cadre cât mai reușite, acestea formau o linie din când în când, strigând plini de bucurie și făcându-și cu mâna, în timp ce își făceau poze și se filmau.

Spectacolul acesta a ridicat multe întrebări în mediul online, iar mulți dintre internauți au fost de-a dreptul scandalizați.

"Timp de patru ani acestora li s-a predat despre conspirație, etică corporativă și despre faptul că nu trebuie să divulge secrete", a spus maiorul general Aleksander Mikhailov. "Aceia din mașini nu erau agenți speciali, ci comercianți din prima breaslă. Atât de pompoși și aroganți. Dacă așa își încep carierele, nu o să le meargă bine", a adăugat acesta.

Rusia: Proaspăt absolvenți ai Serviciului Federal de Securitate fac spectacol pe străzile Moscovei în bolizi de lux

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   strada