Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Rusia ar putea distruge Terra cu armele sale nucleare. Ce a spus directorul Institutului pentru Pace și Prosperitate din SUA este cutremurător

Rusia ar putea distruge Terra cu armele sale nucleare. Ce a spus directorul Institutului pentru Pace și Prosperitate din SUA este cutremurător

Un articol de: B1.ro - 23 Oct 2018, 18:24
Externe

Americanii ar putea distruge Pământul de 10 ori cu armele lor nucleare, potrivit afirmaţiilor făcute de  Ron Paul, directorul Institutului pentru Pace și Prosperitate. 
„Avem suficiente arme încât să distrugem planeta de 10 ori. Nu trebuie să ne îngrijorăm că n-avem suficiente arme”, a declarat Ron Paul, potrivit Russia Today.

Sâmbătă preşedintele Donald Trump a spus că SUA se vor retrage din tratatul privinmd rachetele nuclare INF, dacă Rusia nu se va supune prevederilor. 

Rusia a încălcat prevederile tratatului. Le-au încălcat de mulți ani și nu știu de ce președintele Obama n-a negociat sau nu a retras țara din tratat. Nu îi vom lăsa să încalce un acord nuclear și să producă arme pe care noi n-avem voie să le producem.

Noi am respectat acordul, însă Rusia nu a făcut-o, așa că îi vom pune capăt. Statele Unite se vor retrage din acest tratat”, a declarat Donald Trump sâmbătă, în Nevada, unde a participat la un miting.

Nemulţumirea acestuia vine din faptul că Beijingul nu face parte din tratat şi nu este obligat să oprească dezvoltarea de rachete nucleare în Pacific, iar pe de altă parte, Rusia face parte din tratat, dar nu respectă prevederile acestuia. 

„Dacă Rusia o face, dacă China o face, dar noi respectăm tratatul, așa ceva e inacceptabil. Avem sume enorme de bani pentru armata noastră. Rusia n-a respectat înțelegerea, așa că vom pune capăt acestui tratat și vom produce arme. Nu vom mai face parte din tratat, cât timp există cineva care îl încalcă”, a spus președintele SUA.

Citeşte mai multe despre:   SUA,   Rusia,   ron paul,   Donald Trump