DOLIU IMENS în lumea presei! Celebra prezentatoare A MURIT, răpusă de CANCER! Cine a stat alături de ea până în ultima clipă (FOTO)

DOLIU IMENS în lumea presei! Celebra prezentatoare A MURIT, răpusă de CANCER! Cine a stat alături de ea până în ultima clipă (FOTO)

Este din nou doliu în lumea presei. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la BBC Radio 2, Ruth Scott, s-a stins din viaţă la 60 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.
Potrivit unui comunicat dat publicității de familie, fiica și soțul său au fost lângă ea când și-a dat ultima suflare.

REPEDE CLICK AICI: A MURIT, MILIOANE DE ROMÂNI ÎN LACRIMI – TRAGEDIA TERIBILĂ A MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI! (FOTOGRAFII UNICE)

“Ruth a murit în pace la Spitalul Southampton din Hampshire miercuri seara. Alături de ea au fost soțul și fiica sa”, se arată în comunicatul familei, potrivit cancan.ro.

REPEDE CLICK AICI: PROFEȚIA LUI ARSENIE BOCA CE ANUNȚĂ CÂND VINE SFÂRȘITUL LUMII! (VEZI TOATE POZELE PÂNĂ LA CAPĂT)

Regretata prezentatoare a aflat în urma unui control că are un limfom în urmă cu doi ani, iar medicii i-au spus că mai are doar câteva săptămâni de trăit.
În tot acest timp, ea s-a luptat cu boala teribilă. Cu câteva zile înainte să moară, Ruth Scott a oferit un interviu în timp ce se afla internată în spital.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU CONCURENTA DE LA INSULA IUBIRII! VEZI TOATE POZELE PENTRU A ÎNȚELEGE CÂT DE GRAVĂ E SITUAȚIA!

Ea a mărturisit aunci că nu este speriată de moarte.
„Trebuie să accept faptul că sunt pe moarte. Nu mi-e frică. Am avut o viață fantastică. Îmi doresc doar să fi fost mai lungă. Se simte ciudat, într-o măsură, dar și foarte natural, într-o altă măsură. Vreau să mor cât mai natural posibil”, a spus Ruth Scott.

Vestea tristă a fost dată vineri, iar colegii ei au transmis mai multe mesaje de condoleanțe.
“Pastorul Ruth Scott a fost foarte iubită de familia Radio 2”, a reacționat echipa BBC după moartea prezentatoarei.

DOLIU IMENS în lumea presei! Celebra prezentatoare A MURIT, răpusă de CANCER! Cine a stat alături de ea până în ultima clipă

Ruth Scott avea doi copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe