Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe S-A SINUCIS la doar 15 ani! JIGNIRILE și HĂRȚUIRILE colegilor au împins-o către GESTUL NECUGETAT

S-A SINUCIS la doar 15 ani! JIGNIRILE și HĂRȚUIRILE colegilor au împins-o către GESTUL NECUGETAT

Un articol de: - 25 Iun 2017, 09:58
S-A SINUCIS la doar 15 ani! JIGNIRILE și HĂRȚUIRILE colegilor au împins-o către GESTUL NECUGETAT Foto: realitatea.net Externe

O adolescentă de 15 din statul american Pennsylvania s-a sinucis la doar 15 ani, potrivit Realitatea.

Jignirile și hărțuirile colegilor de liceu au determinat-o pe tânăra Sadie Riggs să cedeze psihic și să comit-o gestul necugetat.

Îndurerați de tragedie, părinții fetei au reacționat într-un mesaj pentru întreaga comunitate și pentru cei ce se fac vinovați de hărțuirea constantă la care a fost supusă fiica lor.

„Pentru hărțuitorii implicați, vrem să știți că ați fost foarte eficienți în a o face pe fiica noastră să se simtă lipsită de valoare.

Pentru toți hărțuitorii de pretutindeni, vrem doar să știți că, oricât am disprețui acțiunile voastre, niciodată nu vă dorim să simțiți durerea care ne paralizează corpul - o durere atât de aprigă, încât face ca simpla respirație să fie dificilă -, sau vinovăția care ne chinuie, întrebându-ne ce am fi putut face mai mult, sau lupta de a ne aminti ultimele cuvinte pe care ni le-am spus...Inimile noastre sunt rănite, dincolo de înțelegere”, au transmist părinții lui Sadie.

Familia adolscentei a declarat pentru presa locală că Sadie era nerăbdătoare să înceapă un nou an școlar, dar un incident a făcut-o să comită gestul disperat.

Mătușa lui Sadie a declarat despre colegii tinerei că în loc să să i se aducă flori la înmormântare, mai bine s-ar purta cuviincios unii cu alții.