Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe S-au împlinit 16 ani de la moartea Prințesei Inimilor: Mormântul Dianei, plin de flori și suveniruri (VIDEO)

S-au împlinit 16 ani de la moartea Prințesei Inimilor: Mormântul Dianei, plin de flori și suveniruri (VIDEO)

După 16 ani de când viaţa i-a fost curmată într-un accident, la Paris, Lady Diana continuă să fie iubită de o lume întreagă. Locul unde îşi doarme somnul de veci Prinţesa inimilor, aflat la Althorp, în apropiere de Londra, este loc de pelerinaj. Oamenii vin, aduc flori, suveniruri, şi îşi amintesc de Diana aşa cum era: o fire caritabilă şi caldă.

Cărţile poştale cu chipul Dianei sunt nelipsite din suvenirurile londoneze în orice perioadă a anului, iar toaletele ei şi bijuteriile continuă să se vândă la licitaţii contra unor sume impresionante. Semn că lumea nu a uitat-o pe Prinţesa inimilor.

Mulţi dintre britanici au aflat despre moartea prinţesei de la televizor. Prinţesa a murit într-un accident de mașină în tunelul Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul.

După un deceniu şi jumătate de la moartea prinţesei Diana, familia regală britanică pare să-şi fi recâştigat popularitatea, în cădere liberă după tragedia din 31 august 1997, în timp ce fiii ei i-au luat locul în lumina reflectoarelor. Primul, William, a devenit recent tătic al primului nepot al Dianei, prinţul George.

S-au împlinit 16 ani de la moartea prințesei Diana
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Deces