Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Şamanul" care atacat Capitoliul a intrat în greva foamei până primeşte ce-şi doreşte! E incredibil ce vrea

"Şamanul" care atacat Capitoliul a intrat în greva foamei până primeşte ce-şi doreşte! E incredibil ce vrea

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 12 Ian 2021, 14:39
"Şamanul" care atacat Capitoliul a intrat în greva foamei până primeşte ce-şi doreşte! E incredibil ce vrea Externe

"Şamanul" care s-a aflat în centrul atenţiei la asaltul asupra Capitoliului american, de miercurea trecută, ţine în continuare capul de afiş, peste Ocean.

Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, complotistul în bustul gol care purta un coif cu coarne de bizon miercuri în asaltul asupra Capitoliului, a fost arestat şi acuzat de intruziune ilegală şi comportament violent în sediul Congresului SUA.

 

"Şamanul" vrea doar mâncare organică

 

Jake Angeli nu a mai mâncat de sâmbătă, de când a fost arestat de FBI, susține avocatul său. Mama bărbatului spune că acesta trebuie să consume mâncare organică, altfel se îmbolnăvește. Femeia le-a spus reporterilor că fiul ei are nevoie de o dietă organică.

"Se îmbolnăvește foarte tare dacă nu mănâncă mâncare organică. Trebuie să mănânce", a declarat mama "Şamanului".

 

Cine este Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli?

 

"Şamanul" se mai autointitulează „Lupul din Yellowstone”. El s-a remarcat în timpul demonstraţiilor pro-Trump din oraşul Phoenix în ultimele luni, arborând sistematic faimosul său coif. Jake Angeli se prezintă drept „soldat numeric al QAnon”, mişcarea al cărei erou este Donald Trump şi care consideră un triumf intruziunea de miercuri în sediul Congresului.
 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Capitoliu,   Donald Trump