Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sanofi va ajuta la producerea vaccinului anti-COVID dezvoltat de Pfizer și BioNTech. Compania franceză ar urma să ambaleze 100 de milioane de doze

Sanofi va ajuta la producerea vaccinului anti-COVID dezvoltat de Pfizer și BioNTech. Compania franceză ar urma să ambaleze 100 de milioane de doze

Un articol de: Maria Zărnescu - 26 Ian 2021, 20:54
Sanofi va ajuta la producerea vaccinului anti-COVID dezvoltat de Pfizer și BioNTech. Compania franceză ar urma să ambaleze 100 de milioane de doze Externe

Într-un efort de a ajuta la combaterea pandemiei de COVID-19 și mai ales de a distribui într-un mod mai rapid și eficient serul pentru imunizarea populației, gigantul francez din domeniul farmaceuticelor, Sanofi, urmează să ambaleze și să umple 100 de milioane de doze de vaccin de la Pfizer. Procesul al urma să înceapă în luna iulie a acestui an, informează Reuters.

 

Sanofi ar urma să ambaleze 100 de milioane de doze de vaccin anti-COVID

 

Compania franceză ar urma să ambaleze și să livreze un număr de 100 de milioane de doze, de la filiala sa germană cu sidul în Frankfurt, după cum a precizat CEO-ul Paul Hudson, pentru LE Figaro.

Reamintim că Pfizer și partenerul său german BioNTech se luptă, la fel ca alți producători de vaccinuri COVID-19, cum ar fi AstraZeneca, să răspundă cererii uriașe de focuri de armă, care sunt cel mai bun pariu mondial pentru depășirea pandemiei.

În cursul lunii trecute, Sanofi și compania britanică GSK au anunțat că vor amâna lansarea pe piață a vaccinului împotriva SARS-CoV-2, având în vedere că produsul nu a oferit un răspuns imun eficient, în cazul persoanelor în vârstă. „Deoarece principalul nostru vaccin întârzie câteva luni, ne-am întrebat cum putem fi de ajutor acum”, a spus Hudson, potrivit sursei citate mai sus.

Totodată, Sanofi lucrează, de asemenea, la un alt vaccin COVID-19 alături de firma americană Translate Bio, care utilizează tehnologia mRNA, similar cu abordarea Pfizer / BioNTech. Probele de fază I vor începe în acest trimestru.

Citeşte mai multe despre:   vaccin anti-Covid