Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Sărbătoare în casa premierului britanic: Motanul Larry a prins un șoarece după o lungă perioadă de inactivitate

Sărbătoare în casa premierului britanic: Motanul Larry a prins un șoarece după o lungă perioadă de inactivitate

Celebrul motan din casa premierului britanic David Cameron le-a adus un motiv de bucurie stăpânilor lui.

Renumit pentru lenea sa, motanul a prins marți un șoarece după o foarte lungă perioadă de inactivitate, scrie AFP.  Pentru aceasta, Larry a primit chiar și o recompensă.

Vestea cea bună a fost adusă de un purtător de cuvânt al reședinței din Downing Street, nr 10. "Pot să confirm că motanul a ucis un şoarece azi dimineaţă", a declarat acesta.

Motanul premierului britanic este alb cu gri, are 5 ani şi a fost adoptat în 2011, din cel mai mare adăpost pentru animalele fără stăpân din Londra. Pe atunci, felina era lăudată ca fiind un mare vânător de şoareci. Însă, Cameron a precizat că după ce a ucis 3 șoareci în câteva luni, motanul Larry a devenit cam inactiv.

Ca să-i vină în ajutor, însuși premierul Cameron a încercat să omoare un șoarece pentru Larry, dar felina era de negăsit. Televiziunile au difuzat de multe ori imagini cu un şobolan ce mișuna liniștit în reşedinţa oficială a premierului britanic. Cu toate că nu s-a dovedit prea eficient, motanul Larry a fost păstrat de familia premierului pentru că "aduce bucurie multor oameni".

Citeşte mai multe despre:   David Cameron